ΕΙΣΟΔΟΣ  |  ΕΓΓΡΑΦΗ
 Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ »
Προϊόντα: 0
0.00€
  
     ΑΡΧΙΚΗ  Franchise Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  
 κατηγορίες
 προτεινόμενα
Ημιμόνιμο βερνίκι σκούρο γκρί 15 gr
Ημιμόνιμο βερνίκι σκούρο γκρί 15 gr

Κωδικός: 1290
12.00€  


νέα προϊόντα »


 δημοφιλέστερα τα νέα μας


Γενική Όροι Χρήσης - Τρόπος παραγγελίας

Στοιχεία εταιρίας:

Επαγγελματικά προϊόντα νυχιών

Διεύθυνση: 42100 Τρίκαλα, Θεσσαλίας

Τηλ. 24311 01792

email: info@beauty-nails.gr


ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ


1. Ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα μας

• Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω των κατηγοριών ή από την μηχανή αναζήτησης και πατήστε αγορά.

Για να ολοκληρώστε την παραγγελία σας επιλέγετε ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛΑΘΙΟΥ ή συνεχίζετε τις αγορές σας και επιλέγετε επιστροφή στο κάταστημα. 

•Όταν επιλέξετε διαχείριση καλαθιού μεταφέρεστε στο ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ όπου έχετε την δυνατότητα να ελέγξετε την παραγγελία σας.

Αν δεν έχετε συμπληρώσει όλα τα στοιχεία στο προφίλ σας, πρέπει να τα συμπληρώσετε στην φόρμα εγγραφή μέλους ή απλή παραγγελία. Εδώ επιλέγετε τη διεύθυνση στην οποία θέλετε να σας αποσταλεί η παραγγελία.
Κατόπιν επιλέξτε τρόπο πληρωμής & τρόπο αποστολής & ολοκληρώστε την καταχώριση παραγγελιάς.

2. Μέσω Email: στο info@beauty-nails.gr (γράψτε τα προϊόντα με τους Κωδ. τα τμχ. και τα προσωπικά στοιχεία σας.)

3. Μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας: από 10:00 π.μ. - 15.00 μ.μ. στο 2431101792 ή έως τις 21:00 μ.μ. στο 6980388780

4. Μέσω ΦΑΞ: στο 24311 01792 (γράψτε τα προϊόντα με τους Κωδ. τα τμχ. και τα προσωπικά στοιχεία σας.)


Γενική Όροι Χρήσης


Εφαρμογή

Η παρούσα Σύμβαση καλύπτει αποκλειστικά κάθε πώληση προϊόντων μέσω του ιστοτόπου (website) www.beauty-nails.gr. Οποιοιδήποτε άλλοι Όροι και Προϋποθέσεις αποκλείονται ρητώς. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς του όρους οφείλει να απέχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό.

Αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής.

H παράδοση γίνεται μέσα σε 1-5 εργάσιμες ημέρες για την Ελλάδα και την Κύπρο. Όταν δεν διαθέτουμε το προϊόν, είμαστε υποχρεωμένοι να σας ενημερώσουμε εντός αυτής της προθεσμίας. Εμείς δεν είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν καθυστέρηση των παραγγελιών εξαιτίας των ταχυμεταφορών, μη ακριβούς διεύθυνσης ή για άλλους λόγους ανωτέρας βίας.

Τιμές
   Οι τιμές αυτές του προιόντος στο site είναι τελικές. Σε περίπτωση τρέχουσας προσφοράς θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε έκπτωση. Η παράδοση πραγματοποιείται στη διεύθυνση που έχετε δώσει μόνο τις εργάσιμες ημέρες. Οι τιμές των προϊόντων μπορούν να υποστούν αλλαγές, χωρίς να είναι απαραίτητο να ενημερωθούν οι καταναλωτές εκ των προτέρων. Ο καταναλωτής πληρώνει την τιμή, που ήταν έγκυρη την στιγμή της παραγγελιάς.

  Άρνηση παραλαβής μιάς παραγγελίας και αντικατάσταση προιόντος
  Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να αρνηθεί να παραλάβει το προιόν, το οποίο έχει παραγγείλει ή να το επιστρέψει, μόνο σε περίπτωση που δεν έχει παραβιαστεί η συσκευασία και μέσα σε προθεσμία 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παράδοσης, τηρώντας τις διατάξεις του Ν. 2251/1994 περί προστασίας των καταναλωτών. Τα έξοδα επιστροφής του προιόντος, καθώς και τα έξοδα αποστολής του νέου επιβαρύνουν τον πελάτη και όχι την εταιρεία. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται εντός 60 ημερών από την παραλαβή των συσκευασιών σε άψογη κατάσταση, μόνο στον τραπεζικό λογαριασμό τον οποίο έχει δώσει ο πελάτης.
   Αν ο πελάτης επιθυμεί να αντικαταστήσει για κάποιο λόγο το προιόν που έχει αγοράσει, έχει το δικαίωμα να το κάνει, καθώς σε περίπτωση αυτή τα έξοδα για την επιστροφή του προιόντος και την αποστολή του νέου είναι για λογαριασμό του πελάτη.

Δικαιώματα και υποχρεώσεις του site
   Είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε αυστηρώς τον Νόμο περί προστασίας δεδομένων, να φυλάμε την πληροφορία, που μας έχει δώσει ο πελάτης, να προμηθεύσουμε το εμπόρευμα μέσα στην κανονισμένη προθεσμία και στην διεύθυνση που αναφέρεται.
   Δικαιούμαστε να μην προμηθεύουμε τα προϊόντα σε περίπτωση λανθασμένης διεύθυνσης και/ή τηλεφωνικού αριθμού.
   Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για την πληροφορία που ο παραγωγός έχει παράσχει σχετικά με το εμπόρευμα.

Δικαιώματα και υποχρεώσεις των πελατών
   Οι πελάτες υποχρεούται να δώσουν τα έγκυρα τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση και ταχυδρομική διεύθυνση, στην οποία να παραδοθεί το εμπόρευμα, να εξοφλήσουν την τιμή του παραγγελθέν εμπόρευμα, να εξασφαλίσουν την παραλαβή του εμπορεύματος, να μην κάνουν ψεύτικες παραγγελίες, καθώς και να μην κάνουν αναξιόπιστες παρατηρήσεις και σχόλια σχετικά με τα εμπορεύματα και γενικώς να μην διαδίδουν οποιαδήποτε εσφαλμένη πληροφορία.

Σημείωση:


Στα χρωματολόγια υπάρχει πιθανότητα διαφοράς των χρωμάτων από τα πραγματικά λόγω της τεχνολογίας απεικόνισης των χρωμάτων στους η/υ.
 


     
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Διεύθυνση: Τρίκαλα, Θεσσαλία
Τηλ: 6980 388 780
info@beauty-nails.gr
    


Copyright © 2013 beauty-nails.gr -- Κατασκευη eshop by infocus